MOBILE SECURITY SOLUTION

Het afsluiten van uw terrein en inschakelen van de stand-by.

Corporate & Offices

Het afsluiten van uw terrein en inschakelen van de stand-by.

Wij sluiten het gebouw veilig af zodat onvoorzichtigheid kan vermeden worden. Deze dienst omvat de beveiliging van de toegang, de controle van elk aanwezig individu alsook de traditionele openingsuren m.b.t. veiligheidsmaatregelen, controle ter preventie van schade (waterschade, brand, …) en het in werking stellen van het alarm als er niemand meer aanwezig is op het terrein.

Het openen van uw terrein en het inschakelen van het alarmsysteem:

Onze dienstverlening bestaat erin de toegang te openen, het alarmsysteem uit te schakelen en de dagverlichting aan te doen.

Wat u erbij wint?

Een hoger niveau van veiligheid door een beperkt beheer aan toegangsmiddelen (sleutels en alarmcode). Het foutloos aanzetten van het alarm bij de opening.

Interne fysieke patrouilles van de gebouwen:

Onze interne fysieke patrouilles hebben een uitstekend afschrikeffect tot gevolg. Ons bewakingsvoertuig staat voor uw gebouw geparkeerd en de agent ter plaatse voert een bewakingspatrouille uit van de omgeving buiten en binnen met speciale aandacht voor aanlokkelijke toegangswegen en ruimtes zonder alarmsysteem.

Preventief langsrijden van de mobiele patrouille om onbevoegden af te schrikken.

Onze mobiele patrouille rijdt preventief langs om onbevoegden af te schrikken. Door stapvoets te rijden zal onze agent de toegang, de ramen en het gedrag van personen op de straat nauwlettend in het oog houden (staat van dronkenschap, verdacht profiel, …).

Wat u erbij wint?

Dagelijkse nachtbewaking, oproep van de politie bij het zien van verdacht gedrag op de openbare weg en de mogelijkheid om over te gaan tot actie bij het vaststellen van iets abnormaal in de gebouwen.

Brief

Regio

Hoofdstad Brussel & dichte periferie + Waals-Brabant

Beschikbaarheid

24u/24 & 7d/7

Aangeboden diensten

Preventief langsrijden, fysieke patrouille, het afsluiten en openen van de onderneming.

FrenchEnglish