LOSS PREVENTION

Preventie van verlies

Lekkage of verlies veroorzaakt door etalagediefstal, leveranciersfraude, personeelsdiefstal en administratieve fouten in de verkoopsafdeling in supermarkten heeft in België 975 miljoen euro verlies aan inkomsten gekost in het jaar 2012.

Bron: “Global Retail Theft Barometer”, tot stand gebracht door “Euromonitor International”.

De rentabiliteit van een onderneming is onlosmakelijk verbonden aan een preventiebeleid om verlies te voorkomen. Zowel interne als externe diefstallen kunnen een sterke invloed hebben op de winstmarge van handelaars en bedrijven. Onze rol is het analyseren, trainen en begeleiden van onze klanten in een project dat “de structurele preventie” bovenaan de agenda zet. Het doel is het gedrag van de medewerkers m.b.t. de verschillende risico’s te wijzigen.

Door onze agenten van de verliespreventie ter uwer beschikking te stellen tijdens het project, garanderen wij u een doorlopende opleiding van uw medewerkers met een zelfstandig taakbeheer als einddoel. De uitvoering van een logistieke controle om de exacte oorzaak een bepaald verlies te bepalen, is een noodzakelijke voorwaarde bij het opbouwen van de strategie.

Brief

Regio

Nationaal

Doel

Een return on investment (R.O.I.) van 12 maanden.

FrenchEnglish