EVENT SECURITY MANAGEMENT

Onze afdeling Event Management specialiseert zich in het toewijzen van specifieke profielen aan elke klant in functie van de uiteenlopende verlangens. Dit is noodzakelijk voor het verloop van de eigen activiteiten van de agent. De voornaamste kwaliteiten van onze agente zijn de volgende: “hartelijke ontvangst, tactvol conflictbeheer en professionalisme”.

Onze structuur leent zich er toe projecten zowel op korte als lange termijn efficiënt ten uitvoer te brengen. Door onze ervaring met bewakingsopdrachten op festivals, concerten, recepties, inauguraties, … bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij garanderen de perfecte plaatsing van de profielen aangepast aan de behoeften en verlangens van onze klanten.

Onze expertise is veelzijdig en evolueert voortdurend. Ons ontwikkelingscentrum houdt zich tegenwoordig bezig met het aanpassen van technieken voor de veiligheidsberoepen om non-verbale taal te kunnen aflezen. Op die manier verhoogt men de voorspellingsanalyse van incidenten die gerelateerd zijn aan menselijk gedrag. (de synergologie die wordt toegepast op veiligheidsberoepen).

Onze uitwerking per klant valt niet te vergelijken en gebeurt altijd onder het toeziend oog van onze verantwoordelijken om u ervan te verzekeren dat men zich perfect aanpast aan de vooraf bepaalde standaarden.

Brief

Regio

Nationaal

Beschikbaarheid

24u/24 & 7d/7

Wat wij u bieden?

Hartelijke ontvangst, tactvol conflictbeheer en professionalisme

FrenchEnglish